Broken mind

Miss You !
Sunday, 28 April 2013 | 03:00 | 0 comments






Hi dude, how are you? Fine? Do you know what? I miss you so much! If said i really mean it. 
I miss who? Oh hmm.. I miss my crush, i miss him so much. I don't know why. Yesterday, i'm stalk your profile, you never miss me. You happy wtihout me! If time can turn back! I want said, i want you i miss you. :'( 

I want you back in my life, yes you!  T.T


too far away from perfect | via Tumblr





Facebook




Berubah!
Sunday, 3 March 2013 | 04:27 | 0 comments


Hi Assalamualaikum. Lama tak update blog ni habis habuk. Sihat? Syukur alhamdulillah sihat pun awak. Kita rindu awak tau. Awak percaya tak? Mesti takkan. Manalah nak percaya dengan kita ni kan.
Nak cakap ni aku dah berubah ke? Teruk sangat ke? Hm. Ramai yang cakap aku dah berubah apa yang berubah pun aku tak tahu -.-' Doh aku berubah apa? Cuba korang cakap. Hm!

Semenjak kebelakangan nih lah kan berubah apa seyh! Hm mungkin ada jugaklah kot. Cuma nak tahu je apa yang aku dah berubah. Tapi korang diam je. Okey faham. Kalau aku berubah tolonglah cakap. Tapi aku rasa aku tak berubahkan. Sini aku nak cakap, orang selalu cakap kalau kita cakap orang, orang tu yang berubah sebenarnya. Aku rasa kau kot yang dah berubah. Tapi kalau aku berubah pun tak salahkan.

Penatlah dengar orang cakap aku berubah sebab nih sebab tu apa choy! sangat nih. I never changed it if you want know. still same like old before.

Tumblr_mj0tunwtmw1qdm7yto1_500_large

Tumblr_m95uamdmus1r36hklo1_500_large
Hi :'/ Hm.
Saturday, 26 January 2013 | 09:50 | 0 comments
Assalamualaikum awak sihat. 

Apa perasaan awak orang yang awak suka minat tiba tiba diam pergi jauh dari awak. Tahu tahu dia suka orang lain. Ayiee macam tulah sekarang ni gedikkan HAHA! mampus tak layan.
Jujur jelah dekat sini. okey ya saya ayiee sayang dia tapi diaaa hmm. Malas nak cakaplah kan macam budak budak. Lagi satu apa perasaan awaklah kan, kalau Crush awak saya amek? Apa perasaan awak? Sakitkan.

Tumblr_mh7q69ohjj1qemk0do1_400_large


It's okey takpe saya terima. Tolong jaga dia baik baik eh. Aku sayang dia macam kau sayang dia sekarang :*


Tumblr_mfid7xyail1rwiau5o1_500_large

Tumblr_mh5ogv4ava1racnzro1_400_large



582155_479441158733570_68583598_n_large
Tumblr_mh63bphysq1rk9v0ao1_500_large




T.T

The Owl

<---I'm Just A Little Kinda Girls !--->

✦Profile ✦Credit ✦ Entries