Broken mind

School Come Back!
Wednesday, 26 December 2012 | 01:58 | 0 comments


Hey You All? Dah Prepare baju kasut barang sekolah? Dah? Untunglah. Ayiee belum hm. You all perasan tak pejam celik pejam celik kejap je kan cuti sekolah nak habis. Mesti you all rindu sekolah kan asamalah kitaaaa :D Rindu nak jumpa member je sebenarnya hikhok ^o^ Tak suka sekolah sebab ada homework kan hehe samaaa :D


Timeline Photos

Box Life

ANETTE -


Btw Come Back To School Friends
Rindu kawan banyak cakap rindu cikgu Displin hehee tak sabar nak tengok muka dia huhu.

Tumblr_lpsgm1hf1v1qc4uvwo1_500_large

Hope sangat sekolah 2013 ni lagi baik dari 2012. Hope sangat :')

418040_182537081888056_1225965486_n_large

# Sometimes i miss that's school because of crazy friends, activity, funny, annoying, and some have fun. Not because of teacher and homework.

The Owl

<---I'm Just A Little Kinda Girls !--->

✦Profile ✦Credit ✦ Entries